A. GOYVAERTS - GROOTBRUG 3, 2800 MECHELEN - T: 015 21 97 49

Onze merken

NATAN – MAX MARA – FUCHS SCHMIT – MARELLA  – LAUREL – ADD – LUISA CERANO – CINZIA ROCCA – AMINA RUBINACCI


MAX MARA

Vandaag is Max Mara een referentie voor prèt-a-porter in Italië en daarbuiten.

De passie van de oprichter wordt enthousiast overgenomen door elke generatie. De drang om te blijven innoveren ontstond 50 jaar geleden en is nooit niet weggegaan.

Bron en meer info: www.maxmara.com

 

CINZIA ROCCA

Italiaans design en een luxueuze kwaliteit. De exclusieve materiaalsamenstelling die zacht aanvoelt en moderne klasse uitstraalt.

 

AMINA RUBINACCI

Amina Rubinacci is de oprichter van het “Maison”, gevestigd in Napels in de jaren 1970. Het is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Italiaanse mode huizen.
Parijs definieert Amina Rubinacci “De queen of wol”, van Christian Dior te Saint Laurent. Alle van de belangrijkste Franse stylisten herkennen haar elegantie en gebruiksgemak slijtage van de wollen kledingstukken die Amina Rubinacci produceert.
De belangrijkste characteriscs van haar modehuis zijn de voortdurende onderzoek van chromatische oplossingen, hoge focus op de realisatie van de modellen en patronen, en tot slot een systematische controle van het werkproces.


MARELLA

Marella is een autonoom onderdeel van de Max Mara Fashion Group.

Opgericht in 1988 met het doel om binnen de dames prète-à-porter  een nieuwe wind te laten waaien.

Bron en meer info: www.marella.it

 

FUCHS & SCHMITT

Fuchs & Schmitt staat voor modische en vlotte regenjassen voor elk budget.

Naast regenjassen hebben ze ook een mooi aanbod van sjaals en foulards.

Bron en meer info: www.fuchsschmitt.de

 

 

LUISA CERANO

Dit stijlvolle modemerk, gekenmerkt door vrouwelijke elegantie en hoogwaardige materiaal gebruik, valt zelfs zo in de smaak, dat we hebben besloten om een deel van onze winkel permanent te wijden aan LUISA CERANO.: www.luisacerano.com

 

LAUREL

Reeds in 1978 ontwikkelde Wolfgang Ley met zijn vrouw Margaretha Ley het merk LAUREL naast het designlabel ESCADA.
Het merk Laurel ontwikkelde zich snel en in 1991 gingen er her en der Laurel shops open.
Het merk groeide snel, ging naar de beurs en het design team wisselde waardoor Laurel haar zo herkenbare handschrift kwijt raakte.

Na enkele jaren in de luwte is in 2010 het merk weer nieuw leven ingeblazen . Met liefde voor de mode heeft Laurel haar oude handschrift teruggevonden. Natuurlijke kwaliteiten en prachtige belijningen staan weer garant voor een topmerk.


NATAN

Natan is sinds 1983 het modehuis van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen. In 1930 werd Maison de Couture Paul Natan opgericht. In 1983 huurde Edouard Vermeulen, toen nog interieurontwerper, deze winkelruimte aan de Louisalaan te Brussel, om er zijn binnenhuisontwerpen tentoon te stellen. In datzelfde jaar naam hij dit modehuis over en hernoemde het tot Natan.

Edouard Vermeulen ontwerpt kleding voor de koningshuizen van België, Nederland, Zweden en Luxemburg. Ook bij Agoyvaerts vind u zijn royale collectie!ADD

ADD is de specialist in donsjassen uit Milaan, gekend voor het gebruik van de meest vernieuwende materialen en technieken.

ADD gebruikt al zijn know-how om elegantie, hedendaags comfort en luxe te combineren tot de àllerlichtste en tegelijk warmste donsjassen.