A. GOYVAERTS - GROOTBRUG 3, 2800 MECHELEN - T: 015 21 97 49

Onze merken

NATAN – MAX MARA – FUCHS SCHMIT – MARELLA  – CAMBIO – ANNE CLAIRE – LUISA CERANO – CINZIA ROCCA – ALPHA STUDIO’S


MAX MARA

Vandaag is Max Mara een referentie voor prèt-a-porter in Italië en daarbuiten.

De passie van de oprichter wordt enthousiast overgenomen door elke generatie. De drang om te blijven innoveren ontstond 50 jaar geleden en is nooit niet weggegaan.

Bron en meer info: www.maxmara.com

 

CINZIA ROCCA

Italiaans design en een luxueuze kwaliteit. De exclusieve materiaalsamenstelling die zacht aanvoelt en moderne klasse uitstraalt.

 

AMINA RUBINACCI

Amina Rubinacci is de oprichter van het “Maison”, gevestigd in Napels in de jaren 1970. Het is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Italiaanse mode huizen.
Parijs definieert Amina Rubinacci “De queen of wol”, van Christian Dior te Saint Laurent. Alle van de belangrijkste Franse stylisten herkennen haar elegantie en gebruiksgemak slijtage van de wollen kledingstukken die Amina Rubinacci produceert.
De belangrijkste characteriscs van haar modehuis zijn de voortdurende onderzoek van chromatische oplossingen, hoge focus op de realisatie van de modellen en patronen, en tot slot een systematische controle van het werkproces.


MARELLA

Marella is een autonoom onderdeel van de Max Mara Fashion Group.

Opgericht in 1988 met het doel om binnen de dames prète-à-porter  een nieuwe wind te laten waaien.

Bron en meer info: www.marella.it

 

FUCHS & SCHMITT

Fuchs & Schmitt staat voor modische en vlotte regenjassen voor elk budget.

Naast regenjassen hebben ze ook een mooi aanbod van sjaals en foulards.

Bron en meer info: www.fuchsschmitt.de

 

 

LUISA CERANO

Dit stijlvolle modemerk, gekenmerkt door vrouwelijke elegantie en hoogwaardige materiaal gebruik, valt zelfs zo in de smaak, dat we hebben besloten om een deel van onze winkel permanent te wijden aan LUISA CERANO.: www.luisacerano.com

 


NATAN

Natan is sinds 1983 het modehuis van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen. In 1930 werd Maison de Couture Paul Natan opgericht. In 1983 huurde Edouard Vermeulen, toen nog interieurontwerper, deze winkelruimte aan de Louisalaan te Brussel, om er zijn binnenhuisontwerpen tentoon te stellen. In datzelfde jaar naam hij dit modehuis over en hernoemde het tot Natan.

Edouard Vermeulen ontwerpt kleding voor de koningshuizen van België, Nederland, Zweden en Luxemburg. Ook bij Agoyvaerts vind u zijn royale collectie!